ÉLET ERŐ EXPO – online kiállítás az egészségről

 

fokep 600 szeles 600x400

 

Egyedülálló módon, online formában valósult meg az ÉLET ERŐ EXPO kiállítás az egészségről, 2022. május 19. és június 9. között, ahol hiteles szakemberek és sztárvendégek segítettek eligazodni az egészséget érintő legfontosabb kérdésekben.

A 28 000 egyedi látogatót vonzó esemény komplex módon foglalkozott az egészséggel, a nem csak tartalmában, hanem hangvételében is egyedi és színes rendezvényen, szakmai anyagok mellett szórakoztató tartalmak is megjelentek.

Az ÉLET ERŐ EXPO látogatói látványos 3D standok, virtuális kiállító terek mellett előadásokat, kerekasztalbeszélgetéseket, LIVE műsorokat tekinthettek meg, kvízeket, teszteket tölthettek ki, e-learning oktató anyagokon keresztül tájékozódhattak a betegségekről, emellett próbára tehették szerencséjüket a nyereményjáték sorsoláson.

A rendezvény szakmai előadói között olyan szakembereket üdvözölhettünk, mint Domján András, Dr. Pilling János, Matics Kata, Dr. Ilku Lívia, Dr. Szócska Gábor, Dr. Újszászi Bogár László , Dr. Gasparovszky Beáta, Al Ghaoui Hesna, Dr. Szabó Bálint, Dr. Csupor Dezső, Dr. László Dániel, Dr. Salamon Dániel, Dr. Fábian Katalin, Dr. Vértes András, Dr. habil. Kósa István Ph.D. vagy Prof. dr. Gellér László, Bernáth-Lukács Zsuzsa, valamint olyan szakmai szervezeteket, mint az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ), Semmelweis Egészségfejlesztési Iroda, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala vagy a Magyar Szexuális Medicina Társaság,

A szakemberek mellett a témában hiteles sztárvendégek is megszólalnak az EXPO műsoraiban. A májusi rendezvényen vendégünk volt többek között Katus Attila fitnesz edző és életmód tanácsadó, Völgyi Zsuzsi énekes, Hajdu Steve színész és humorista, Fedor Kyra énekes-dalszerző, Németh Gábor „Némo" zenész.

A rendezvény kiállítói zónájában az Egészségkalauz, a Berlin Chemie / A . Menarini Kft., a Budapest Gyógyfürdői Zrt., a Novartis, az OTP Egészségpénztár, a DayMed vagy a RadiVert MR Diagnosztika Központ standjai fogadták az érdeklődőket.

A kiállítói standok mellett az Expo tematikus helyszínei is az érdeklődők rendelkezésére álltak, mint a jóga tematikájú Vivéka Zen Kert, a lelki egyensúllyal foglalkozó Mentálhigiéniai stand, a szexuális tabuk, a dohányzás, a drog témakörét boncolgató Tabu stand, valamint az Én egészségem standja. A VIP Lounge virtuális egészségkiállításán a látogatóknak lehetőségük volt megtekinteni Dávid Norbert képzőművész Rezonancia tér kiállítását.

eleteroexpo.hu

 

landing page asztali 900 szeles

 

kiadvany 900 szeles

 

aloldalak asztali 900 szeles

 

web telefonos 900 szeles

Dátum

2022. június 09

Ketegória

Online konferencia

Keresés